terug

ACCOUNT MANAGER EVENTS (Sr. én Jr.)

Over onze evenementenlocaties

Wat
Wij exploiteren drie bijzondere evenementenlocaties in Rotterdam. In deze locaties vinden congressen, productpresentaties, vergaderingen, beurzen en feestelijke bijeenkomsten plaats. Wij verhuren geen zalen maar zijn zeer goed in staat om onze opdrachtgevers te helpen hun doelstellingen in onze locaties te realiseren. 
In een recent onderzoek geeft meer dan 80% van onze opdrachtgevers aan het erg te vinden als zij hun events niet meer in onze locaties kunnen huisvesten. Hier zijn wij bijzonder trots op!

ONZE LOCATIES

Van Nelle fabriek events
De Van Nelle Fabriek is een bijzonder en industrieel monument (UNESCO Werelderfgoed) in Rotterdam met wel 10.000 m2 in gebruik als evenementenlocatie. Waar Van Nelle vroeger koffie, thee en tabak verwerkte vinden nu allerlei congressen, beurzen, vergaderingen en feestelijke zakelijke evenementen plaats. Deze historische locatie is voorzien van de modernste faciliteiten zoals supersnel WiFi, de nieuwste technieken en prachtig designmeubilair. Met 13 verschillende zalen voor 2 tot 5000 gasten, hier kan alles!

Drijvend Paviljoen Rotterdam
Het Drijvend Paviljoen is een evenementenlocatie en deels of geheel te huur voor congressen, exposities, presentaties, recepties en diners. De locatie bevindt zich in het nieuwe centrum van Stad van het Jaar 2015, Rotterdam. Dit nieuwe centrum is een hotspot van cultuur, innovatie, duurzaamheid, festivals en culinaire noviteiten. Het Drijvend Paviljoen biedt door het innovatieve en duurzame karakter meerwaarde voor bijeenkomsten. Zeker als het gaat om onderwerpen als innovatie, duurzaamheid, clean tech of 
de toekomst van uw organisatie is dit een unieke en perfecte locatie.

Schiecentrale Rotterdam (heropening begin 2018)
Ooit voorzag de Schiecentrale de Rotterdamse haven van elektriciteit. Nu is het een markante broedplaats voor creatieve bedrijven met op de begane grond winkels, een restaurant, een hotel en een evenementenlocatie. 
De evenementenlocatie wordt begin 2018 heropend.. 


Ter uitbreiding van ons Sales Team zijn wij op zoek naar twee topcollega’s:
                                 
ACCOUNT MANAGER EVENTS  (Sr. én Jr.)


Werkzaamheden:
Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van wensen en eisen van onze opdrachtgevers naar creatieve en unieke eventoplossingen in de meest brede zin van het woord. Je weet hoe je concepten moet realiseren en werkt hierbij intensief samen met onze partners (cateraars, AV bedrijf, decorateurs etc.) en je operationele collega’s. Je werkt de aanvraag uit en houdt de regie tijdens het verkoopproces. Tijdens dit proces heb je nauw contact met de opdrachtgever(s) en begeleid je het hele traject van brainstorm tot opdracht. Daarnaast heb je een specifieke focus op het onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties.

Je beschikt over de volgende competenties:

Creativiteit
De competentie om goede vertaling te maken van de vraag van de opdrachtgever en deze te vatten in een goed voorstel op papier.
Flexibiliteit
Je kunt je als gesprekspartner goed aanpassen aan de diverse gesprekspartners. Geen opdrachtgever is hetzelfde. Daarbij signaleer je uitdagingen, zie je kansen en stuur je altijd op het behalen van  deadlines.
Drive
Naast het onderhouden van bestaande relaties, bezit je ook de drive om ook nieuwe opdrachten binnen te halen. Je kunt goed omgaan met hoge werkdruk die in onze branche zeer wisselend is.
Interesse
Trends, design, eten en drinken, Rotterdam als ‘The new Capital of cool (volgens CNN), innovatie.
Overtuigingskracht
Met verstand van zaken kun je oplossingen motiveren naar klant  en organisatie. Je doet wat je de klant belooft zonder voorbij te gaan aan de logistieke uitvoerbaarheid en mogelijkheden van de organisatie.

Zelfstandigheid 
Je kunt goed omgaan met het in jou gestelde vertrouwen met betrekking tot werkindeling, verantwoordelijkheid en oplevering.
Kennis / ervaring / algemene ontwikkeling 
Je wilt  innovatiever, effectiever en onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie. Uitgebreide kennis van de evenementenbranche en werkervaring in een soortgelijke functie is hierbij een vereiste.

Functie-eisen (Sr. én Jr.)
- Communicatief en sociaal vaardig
- HBO, commerciële opleiding met relevante vakkennis
- Eventbranche ervaring, bij voorkeur opgedaan bij een organisatiebureau of bijzondere locatie
- Organisatorisch sterk, in staat onder hoge druk overzicht te houden
- Gedisciplineerd, gestructureerd en commercieel vaardig
- 36 - 40 uur beschikbaar; bij evenementen in weekenden beschikbaar
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden:
- Een afwisselende en uitdagende baan in de mooiste locaties van Nederland
- Prettige en actieve werksfeer
- Salaris conform functie en goede arbeidsvoorwaarden
- Werken in een team van enthousiaste en betrokken collega’s

Reageer!
Stuur je CV met foto en motivatie per mail naar: Henk@vannellefabriekevents.com