terug

Get in the Ring Internationale Finale – Rotterdam

De internationale finale van het in 64 landen uitgevoerde Get in the Ring programma is dit jaar in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Acht van de beste startups in de wereld gaan in de Tabaksfabriek de ring in!

Deze acht hebben na de nationale finales ook regionale finales gewonnen in Afrika, Azië, Oost-Europa, West-Europa, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika of Zuid-Europa. Zij gaan de strijd aan om de hoofdprijs van € 25.000 te bemachtigen.

Het doel van Get in the Ring is om startups ervaring en zichtbaarheid te geven door hen een wereldpodium te bieden waardoor zij in contact komen met investeerders en een schare fans kunnen verzamelen.

Tijdens de finale in de van Nelle Fabriek zullen de startups vier keer tegen één andere startup strijden. Zij worden over vijf ronden  door investeerders gejureerd.  Voor een groot publiek en fans strijden zij voor hun  investeringen. Hun doel? De wereldkampioen van Get in the Ring worden!

Deelnemen is een hele ervaring en het event vormt in Rotterdam een mooie afsluiting van de Global Entrepreneurship Week.

Meer info: http://getinthering.co/events/internationalfinal/