terug

Jouw MUST Dance Event in een UNESCO Werelderfgoed monument!

HIGH CLASS DANCE EVENT MUST EENMALIG EXCLUSIEF TE BOEKEN VOOR BEDRIJFSEVENT IN DE VAN NELLE FABRIEK.

Wat
Op zaterdag 21 november 2015 bieden de Van Nelle Fabriek & MUST gezamenlijk een unieke kans voor jouw bedrijfsevenement. Op vrijdag 20 november is MUST te gast in de Van Nelle Fabriek voor haar eigen gasten. Het totale decor met artiestenpodium, luxe barren, lounges en alle backstage faciliteiten zal blijven staan voor een uniek bedrijfsevent op zaterdag 21 november.

Voor wie
MUST is éénmalig exclusief te boeken voor een besloten bedrijfsfeest, vanaf 1750 tot maximaal 4000 gasten.

Waarom
Mensen naar een plek brengen die ze niet kennen of waarvan ze nooit hadden gedacht dat het daar zou kunnen “gebeuren”. Een museum, een oude fabriek en zelfs een kerk. Een diversiteit aan mensen van ontvangst tot vertrek boeien,  verrassen en verwennen, dat is een kunst. Het komt neer op de juiste mix … van glaswerk tot decor, van drank tot eten en van DJ’s & artiesten tot aan de gastvrouwen.

Dát is wat MUST op steeds weer een nieuwe innovatieve wijze doet in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een exclusief Dance Event in een Unesco Monument!

DJ’s die de afgelopen jaren in de Van Nelle Fabriek de line-up vormen waren onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Erick-E, Roger Sanchez [USA], Funkerman, Mark Knight [UK] en Sander Kleinenberg.

Samenwerkingen
MUST werkt samen met exclusieve brands waaronder Moët Hennessy Nederland, Swinckels, Bacardi Nederland, citizenM hotels, Red Bull, Bloem Bloem decors en Livetime Productions.
Voor MUST zijn dit brands waar zij gewoon niet zonder kunnen. Zonder hun bijdrage, hulp en positiviteit zouden de MUST dance events nooit van een dusdanig hoog niveau kunnen zijn.

Waar
De oude Tabaksfabriek van de Van Nelle Fabriek vormt al jaren het decor voor MUST. In deze fabriek voel je de ziel van het gebouw het best. Innovatie en vernieuwing, dat is waar dit moderne monument voor staat, een fantastische look & feel voor MUST!

Dus
Als jij vindt dat je collega’s of relaties om wat voor reden dan ook een exclusief uniek event verdienen bel dan met Sanneke van de Van Nelle Fabriek Events op 010-7503500.